Éld meg Egyiptomot!

Miközben a világsajtó mérhetetlen pusztítást végez Egyiptomban, talán hosszú távon rombolóbb mint bármelyik gazdasági válság, fel szeretnék sorolni pár olyan helyet a világban, ahol vagy katonai fegyveres őrök, vagy a biztonsági óvintézkedések olyan magas fokra kapcsolódtak mint egy háborús készültségi helyzet, az emberek mégis oda utaznak és elfogadják saját biztonságuk érdekében az uniformisba öltözött gépfegyveres katonák jelenlétét.

Ciprus.
Franciaországi foci EB
Amerikai Egyesült Államok beutazás
Budapest metró
Izrael
és Brazíliában sem lesz leányálom az Olimpia.... 

Anglia meg feladta

Visszatérve Hurghadába úgy döntünk, csapunk egy igazi shoping túrát, mert nincs nyaralás szuvenír nélkül. Kiélvezve az utolsó nap Egyiptomát, tisztában vagyunk vele hogy egyszer minden véget ér, és a jó dolgokra visszagondolni kötelező, ezért magunkba szívjuk az Egyiptomból kisajtolható utolsó életérzéseket.
Amikor beülünk Hasszán illatszerboltjába, ami a sétálóutca elején válogatás nélkül rögtön az első bolt, női megérzéseim egyre erősebbek, és tudom hogy jól választottunk. Amikor belépünk, mi vagyuk a királynők, utána csak rajtunk múlik hogyan távozunk. Tehát első számú szabály, megnyugtatom felhevült szervezetemet és eldöntöm hogy dörzsölt arab kereskedő leszek női bőrbe bújva. A minden mindegy és a nem érdekel keveréke ez a picit flegma hozzáállásom. Nincs bűntudatom. Játék ez mindkét fél részéről.
Szagolj bele a hajamba, dúdold velem hogy La bamba....
A játékot Hasszán kezdi. Mi csak leülünk a kanapéra és hagyjuk magunkat. Hiszen mi csak bejöttünk mert behívtak, várjuk az okot, várjuk a csodát és várjuk a felejthetetlen időt amit itthagyunk a pár percben, talán órában. Az idő a játék része.
Kilocsol, megkever, mutat, szagoltat, udvarol, mosolyog, végigmér, beszélget. Mi a kedvenc illatunk, honnan jöttünk, mit csinálunk, közben pásztáz a szeme, igazi stílusos mustrán vagyunk mi most itt benn a pici kis üzletben, ha eltéveszti a szagot, azzal meghiúsítja az üzletet. Hasszánnak most okosabbnak kell lennie mint nekünk. Nők lévén, addig kotyvaszt, addig hozza az üvegcséket, amíg egybe beleszeretünk. Én 2-ből szűrtem ki a tetszetős illatot, cimbim 3-ból. Jó arány. Hasszán ismeri a nőket. Hasszán jó emberismerő. 
Na most itt jön a nagy fegyelmezés, amikor az arcizmunk se rándulhat. Egy nő ha vásárol, akkor azt érzelmi alapon teszi. Tejet, kenyeret a családnak vesz szeretetből. Mosóport, öblítőt a ruhái iránti tiszteletből. Ruhát, cipőt, parfümöt a lelkünk üdvéért veszünk. A lelkünk pedig ujjongani szokott ha rátalálunk másik felünkre. Itt és most két parfüm talált gazdájára, igazi egyiptomi esszencia formájában, amiből nincs menekülés. Tehát száj összeszorít, pupilla kienged, egó befogja és a tudatalatti kér egy üveg ásványvizet.
És amíg Hasszánunk elbotorkál vízért a szemközti Auchanba és egyedül hagy bennünket boltjában, addig mi kiengedünk, kilocsogjuk összes érzékünket a parfüm felé, ujjongunk, szeretünk és élvezzük a megszerzés röpke mámorát. 
Jön a víz, fapofa visszaölt és csendben várunk tovább. Mi ráérünk, Nagyokat kortyolunk vizünkből, jólesik lehűteni kiéhezett szerzési és beszerzési vágyunkat, majd miután megtudjuk hogy itt minden natur és kézi készítésű, elhangzik a szám.
- 300!

A spártaiaknak sem volt elég
Ilyenkor az a trükk, hogy negyedére kell alkudni. Bármennyire szégyeljük az összeget és bármennyire gusztustalannak tartjuk kizsigerelni egy nép ár érték arányát, komoly kereskedő akkor leszel egy arab szemében, ha pofátlan vagy. Tehát 40! Hangzott a válaszom. Ilyenkor a másik fél széttárja a kezét, oldalra billenti a fejét, gúnyosan mosolyog és rázza a fejét. Hagyni kell. 
Térül fordul, majd gondol egyet és nem alacsonyodik le egy szóban mondáshoz, inkább előveszi óriási számológépét mert gondolom köpni nyelni nem tud és beüti a 140-et. 
Innen már kicsit felgyorsulok, mert látom hajlandóságát, 70 - 130 - 100. Női méretnek amorf, viszont végeredménynek tökéletes. Harmadára alkudni egy árucikket tökéletes vásárlás, és az arab szemében tiszteletreméltó. 
Felszerelkezve, és boldogan megyünk a szállodába, zsákmányunkat szorongatva, nevetünk a bátorságon, és imádjuk az élményt amihez beszereztünk még Hannah Montana zoknikat, datolyát, ásványvizet minden mennyiségben, és egyéb csajos kiegészítőket. 
Gyönyörű romantikus este a Marinában Hurghadán
Tudjuk hogy meglesz a böjtje ha nem fekszünk le aludni, de kimegyünk a Marinába, felköszöntjük egy hatalmas tortával vendéglátóinkat és megesszük a Travel Ways Egypt Utazási Iroda privát hazai csak nekünk készített finomságait. Isteni volt. Ezek tudják mitől döglik a légy. Persze hogy padlizsánt kaptunk minden mennyiségben. Azt hiszem belefulladtam!
 Isteni volt pedig nem is padlizsán ízű volt!
A hajnali indulásnak egyetlen kellemetlen oldala van, ha szereted a zombis filmeket, ha nem, hogy ilyenkor a repülőtéren sok zombit láthatsz lézengeni. Vannak olyan megátalkodottak, akik kifejezetten a Duty Free boltokat csapolják. Vannak akik egymást. Vannak vámpírok is akik kiszívják a véredet. Ez a turista ismérve aki nem akar hazamenni, mert még élvezné a vendéglátást, csak hát a kötelesség és az elhivatottság mindig erősebb mint a szabadság utáni vágy. és ezt senki nem vallaná be még magának sem. 
Még egy dolgot akarok elmesélni és utána búcsúzom egy időre Egyiptomtól. Hogy bárhogyan döntesz, szereted Egyiptomot vagy sem, amíg nem tapasztalod, kérlek ne formálj véleményt. Nem éri meg. Ne hallgass másra csak a szívedre. A szív az sose hazudik! Egyiptom őszinte arcát mutatta, ahol még a sminkemet is lehagytam. Egyiptom megtanított a röpke egy hét alatt vállalni önmagamat, vállalni érzéseimet, tetteimet és hiányosságaimat. 
Hálás vagyok hogy felfedezhettem a különbözőségeket és az elengedést. 
Éld meg Egyiptomot! Érezd Egyiptomot!

A bejegyzés trackback címe:

https://novagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9013608381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Facebook oldaldoboz

Leírás

Mi nők bármilyen korban “kurva jó nők” vagyunk. Mi nők bármilyen korban meg tudjuk tapasztalni az erőszakot, hogy a tapasztalásból összegyúrt kompenzációs csomagot cipeljük magunkkal egész életünkben. Mi nők belefeszülünk a saját életünkbe és ha jön egy vagy két esetleg három faszi, és egyik se üti meg a mércét, önmagunk maradunk. És az önmagunk maradás a “kurva jó nő” jelmez. És a “kurva jó nő” meghatározásban minden benne van, ami egy férfinak kell. A felszín alá sose néz és idővel kiderül hogy mást keres mindenki. A “kurva jó nő” elérhetetlen a férfinak, aki mindent megtesz hogy elérje, megkapja és birtokolja a “kurva jó nőt”. A férfi azt hiszi, ha leigázza a “kurva jó nőt”, akkor a “kurva jó nő” majd úgy táncol ahogyan a férfi fütyül. De a “kurva jó nő” sose szereti a metronom egyhangú kattogását, a ritmus gyorsulását, mert a “kurva jó nő” inkább szereti a szív dobogását. A saját szíve dobogását. És minden “kurva jó” nő sérül az életben ami megbélyegzi, kívülről láthatóvá teszi a valamit, amitől elérhetetlen lesz, vadászható és álomkép mint Anita Egberg.

A blog szerkesztését és üzemeltetését a Publio segíti.

publio

Címkék

adatszabályozás (1) ajándék (1) Al Pacino (1) Amerika (5) Amszterdam repülőtér (1) anna wintour (1) armani (1) asszony (1) attraversiamo (1) Auckland (5) az asszony nem ember (1) a hely szelleme (2) a medve nem játék (2) a sör nem ital (1) bakancslista (1) bali (1) Balogh Béla (1) Bandi (3) barkács (1) Bar Vitelli (1) Baudelaire (1) bazilika (1) bécsi repülőtér (1) bekiwi (10) béla (2) Belflou (1) Bellagio (1) berlin (1) betakarítás (1) bicikli (6) bodeni-tó (1) Bram (1) British Airways (1) buda (1) budai nő (1) budai vár (1) Budapest (22) budapesti nő (16) budapest kedves őrültjei (6) buék (3) buli (4) business class (1) buszos utazás (1) Campania (5) Canal du Midi (6) cápa (2) Carcassonne (3) caserta (2) casino (1) Castelmola (1) Castelnudary (1) cavalli (1) Cirque de Soleil (1) colosseum (2) Coppola (1) crowne plaza (3) család (1) csavargás (17) csavarhúzó (1) Csíkszereda (1) csomag (1) Csontváry Kosztka Tivadar (1) csúcson (2) Dendarai templom (1) disznótoros (1) divat (3) duna (1) Egyiptom (8) éjszaka (1) élmény (67) élményutazás (51) Erdély (10) esztena (2) Etna (3) félrelépés (1) fenntartható turizmus (1) fényképezőgép (2) férfi (1) férfiak (2) Film Tour (1) Firenze (1) földalatti (1) forum romanum (2) fotó (1) Franciaország (6) funivia (2) für emil (1) futások (7) gasztro (9) gdpr (1) GDPR (1) Giardini Naxos (2) Görögország (8) gór nagy mari (1) Grand Canyon (1) grund (1) gucci (1) Gyűrűk ura (1) hála (1) hanuka (2) hátizsákos turizmus (16) Heathrow (1) hegy (3) hegymászás (2) hely szelleme (4) heni süt neked (1) hepp (1) Hobbiton (1) hotel (10) Hotel de la Cité Carcassonne (1) Hotel Mermoz (1) Hotel Paris (2) Hot Water Beach Top 10 Holiday Park (1) idegenlégió (1) impro színház (1) johnny depp (1) jolallnekemavaros (27) (1) kaland (31) kapcsolat (1) Karácsony (2) karib tenger kalózai (1) Kartago tours (3) Keresztapa (2) két negyvenes csaj (10) kígyó (1) királylányok (7) kisváros (3) kisvörös (4) Kleopátra (1) kolbász (1) komboloi (1) komp (1) kraszkó zita (1) kutyák (1) ladys night (2) Languedoc-Roussillon (6) Las Vegas (3) Lazio (4) légió (1) lepkefogó (2) Letojani (1) Lipari szigetek (1) Liszt Ferenc 2B (1) lovi (1) Lufhthansa (1) Luxor (1) Madonna della Rocca (1) maffia (2) magamról (1) maraton (2) marosvásárhely (1) Marsa Alam (1) mary poppins (1) mazel tov (1) medve (8) megcsalás (1) Messina (1) metró (2) Midi Pyrenees (6) Milazzo (1) milf (1) mitfogunkittcsinálni (4) moszkva (1) n (2) nagyváros (25) Nápoly (6) náray tamás (1) naskalat (1) negyes-hatos villamos (2) negyvenesek (9) Nevada (3) newtourzealand (12) new york (4) Nílus (1) (18) nőgyógyász (1) nők (25) nyaralás (2) nyócker (1) Olaszország (18) olasz nő (1) olasz szilveszter (1) optika (1) őrült (1) otthon (2) pakolás (1) Palatinus (1) pálinka (3) panda (1) párizs (1) pesti metró (1) pesti nő (14) pezsgő (1) pillangókat kergető (3) pizza (1) poggyász (2) portugália (1) programok (3) puliszka (1) qatar (3) qatarairways (11) renta (1) repülés (2) repülős utazás (2) Róma (5) romantika (2) rouge (2) ruha (2) Sandra Bullock (1) Savoca (1) sebestyén balázs (1) shopping (1) Simple Red (1) stílusos utazás (48) stoppal a világban (9) Strip (2) St Michel de Lanes (2) szabályok (1) szakember (2) szállás (18) széchenyi (1) szentpétervár (1) szerelem (4) szerelempatak (1) szerető (1) szex (4) Szicília (7) sziget (13) szilveszter (3) színház (3) szűcs gabi (1) Taormina (3) taxi (1) Temptations (1) tenger (12) Thaiföld (1) tizenhetes villamos (1) tizes kulcs (1) történelem (2) Toulouse (1) trafó (1) túra (5) Új-Zéland (13) USA (2) utazás (85) vakáció (32) választás 2018 (4) város (26) vezuv (3) világjáró kalandok (33) villamos (1) VIP Lounge (1) vízesés (1) vonat (1) vörösmarty tér (1) wamp (1) wizzair (1) zoob kati (1) Címkefelhő