Nálad vagy nálam.....
Nálad vagy nálam.....
Az internetes társkereső oldalak okádják magukból a selejtet. A férfi felhozatal 20 éve ugyanaz. Na jó, legyen 10 év, ez ebben az esetben hanyagolható, hisz ha csak azt vesszük, hogy egy szakítás után , amikor egyedül maradunk a francia ágyon és kétségbeesetten jelentkezünk föl minden - a tökéletes pasit hirdető - portálra, és később, amikor esténként, éjszaka csöndes kis lakásunkban végignézzük a privát üzeneteinket, és ráklikkelünk a felhozatalra, ...
Házassági szerződés a kirakatban?
Házassági szerződés a kirakatban?

.... mert mindig akad nő, aki a heti egy ölelésért képes a kompromisszumra. Ennyire alább adtuk?  Ennyi az értékrendünk? Ennyire bízunk magunkban?

Amikor az ember kilép egy kapcsolatból, és csak arra fókuszál, hogy ezután minden jobb lesz, felbukkannak azok a barátnők, akikkel meg lehet csacsogni és szét lehet trancsírozni az élet nagy dolgait. És mi lehetne más, nagyobb (...) dolog az életben, amit meg kell beszélni, mint a férfi.


46626157_l.jpg

...

Egy éjszakás "kaland" Marosvásárhelyen
Egy éjszakás "kaland" Marosvásárhelyen

Mindenki megnyugtatására, még nem jött el az én időm, és jelen utazásommal nem is fogja senki bekötni a fejemet, ugyanis Marosvásárhelyen egyéb kötelezettségeimnek teszek eleget, és ebbe nem fér bele olyan elfoglaltság, ami eltereli fókuszomat a kitűzött feladatokról. Vagy...?

25590103_l.jpg

...

Hang indít - Kamera forog - Csapó - ééééés TESSÉK!
Hang indít - Kamera forog - Csapó - ééééés TESSÉK!

Új-Zélandon az időnek síkja van, a térnek pedig vetülete. A táj annyira kameraérzékeny, hogy lehet bármilyen az időjárás, a fényviszonyok, a széljárás, a természet mindig a legszebb arcát mutatja. Sokszínű, változatos és mesebeli. Aztán a teremtés befejeztével a világ másik felén Aotearoán, ami a Föld nevű könyv utolsó lapjának utolsó bekezdése a pont előtt, miután a jóisten jól végezte dolgát, megalkotta a tökéletest, és nyugdíjba vonult.

img_9042.JPG

...

Budapest az új New York!
Budapest az új New York!

Miközben próbálom megfejteni városomat, egyre szembeötlőbb az azonosság nyugati álomvárosunkkal. A taxik sárgák. Az utcán az emberek szabadok, főleg éjszaka, az önmegvalósítás ezer formáját tapasztaljuk. A vendéglátóipari egységek multikulturálisak. A "nyócker," a zsidónegyed és a banknegyed tömegeket vonzanak, mint New Yorkban a Harlem, a Brooklyn vagy a Times Square.

35061919_l.jpg

Az Operába a felső tízezer jár, a jó színházak tele vannak és jegyet jó előre ...
MILF: a vörös démon
MILF: a vörös démon

A kisvárosban minden ugyanúgy működik, mint a nagyban, csak itt mindenki mindenkit ismer és minden túl átlátszó. Ez a rész a szétzilált társadalom margójára íródik, az elkurvult kapcsolati tőke és hatalmi harc megdugott ánuszát siratja.

Mert van a hatalmi hierarchia, annak seggnyalói, továbbá az "engem mindenki hagyjon békén, kirakom a seggem, dugjatok nyugodtan hátulról, csak elöl hadd maradjak önmagam", vannak az érdekes érdekeltek és vannak az adatok. A ...

Sakáltanya
Sakáltanya
Amikor nagyvárosban táncolni látsz lányokat a bárpulton, ők garantáltan vidéki kisgyerekes anyukák, akik csapatépítés, tréning, csajbuli, lazítás címszó alatt kimenekülnek egy-két-három gyerektől, beleértve férjet, anyóst, kötelezettségeket, és pár óra alatt konszolidált, konzervatív, példaértékű, látszatéletből átvedlenek először szórakozott kislányokká, később kacér csirkékké, végül gátlástalan tyúkokká. 
Míg a férj otthon vigyáz ...
Mi, negyvenesek..... és a szex
Mi, negyvenesek..... és a szex

Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy következő fejezet, maradjunk annyiban, hogy minket nőket mindenképpen. A férfit abban a pillanatban nem, utólag elgondolkodtató. Mivel egy kisvárosban látható is ...

Hogyan lettem utazó - kulisszatitkok
Hogyan lettem utazó - kulisszatitkok

Előjövök a farbával, mert épp tegnap felmerült poénból, hogy ha nem mondok egyértelmű magyarázatot arra, hogy miből van pénzem utazásokra, akkor sajnos azt kell feltételeznie pár barátomnak, hogy pornózok. Habár túl a negyvenen - ha igaz lenne - a mai kor inkább felemelne ebbéli hitében, szenzáció éhes kéjsóvár telhetetlenségével, és még talán büszke is lennék rá....

Viszont anyám rossz szemmel nézné, és hála a közösségi oldalaknak, annak ...
Futások Új-Zélandon
Futások Új-Zélandon

Nekem nincs sztorim. Az hogy itt vagyok az maga a story. Mondhatnám azt európai mértékkel hogy semmi extra! és mégis az. 

Az első próbálkozásom gyatra terepszemle onnan ahol lakom, ameddig elfuthatok.... 

Új-Zéland földrajza a Tűzgyűrűnek és vulkanikus földtani kialakulásának köszönhetően dimbes-dombos. Távolról szemlélve, vagy egy csúcsról, szemkápráztató látvány színeivel, állagával, illatával a nap bármely szakában, és évszakban. Viszont a ...

Facebook oldaldoboz

Leírás

Mi nők bármilyen korban “kurva jó nők” vagyunk. Mi nők bármilyen korban meg tudjuk tapasztalni az erőszakot, hogy a tapasztalásból összegyúrt kompenzációs csomagot cipeljük magunkkal egész életünkben. Mi nők belefeszülünk a saját életünkbe és ha jön egy vagy két esetleg három faszi, és egyik se üti meg a mércét, önmagunk maradunk. És az önmagunk maradás a “kurva jó nő” jelmez. És a “kurva jó nő” meghatározásban minden benne van, ami egy férfinak kell. A felszín alá sose néz és idővel kiderül hogy mást keres mindenki. A “kurva jó nő” elérhetetlen a férfinak, aki mindent megtesz hogy elérje, megkapja és birtokolja a “kurva jó nőt”. A férfi azt hiszi, ha leigázza a “kurva jó nőt”, akkor a “kurva jó nő” majd úgy táncol ahogyan a férfi fütyül. De a “kurva jó nő” sose szereti a metronom egyhangú kattogását, a ritmus gyorsulását, mert a “kurva jó nő” inkább szereti a szív dobogását. A saját szíve dobogását. És minden “kurva jó” nő sérül az életben ami megbélyegzi, kívülről láthatóvá teszi a valamit, amitől elérhetetlen lesz, vadászható és álomkép mint Anita Egberg.